24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Nu-i pasă, nu se pricepe

Acum opt ani n-au fost în stare să găsească vreun candidat cumsecade, lăsînd bucureștenii s-aleagă între G. Firea și N. Dan – a cîștigat duamna.

Acum patru ani, ca să nu se mai facă de rîs aiurea, au acceptat să meargă pe mîna lui N. Dan – a cîștigat el.

La alegerile astea, disperați să pună pe oricine care s-accepte să-și strice numele – și să să nu se-mpuște-n picior iar cu G. Firea – au găsit pe medicul C. Cîrstoiu; de înc-unul de la Municipal avea nevoie Bucureștiul!

Pe mine, Cîrstoiu ăsta m-a convins de mult; e de-ajuns să trec pe lîngă spitalul pe care-l conduce ca să mă dumiresc că la minimul de care te-aștepți de la un primar – administrare și gospodărire adică – nu-i pasă, nu se pricepe.

Probe suplimentare, desigur, se pot obține din vecinătate – anume de la Medicină – căci Cîrstoiu e și decan. Clădirea se huruie, șantierele începute acum opt ani trenează, gunoi și paragină peste tot.

Pe scurt: genul ăla pe lîngă care și Piedone pare simpatic.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie