Au trecut 3 ani de la postarea asta, administrația Firea mai are un an de mandat și Primăria București alături de primăriile de sector n-au reușit să amelioreze semnificativ situația locurilor de parcare din capitală. Orașul e sufocat de mașini al căror trafic e încurajat de autorități prin construirea de autostrăzi („străpungeri”, „supralărgiri”) care aduc și mai multă circulație auto, în loc să termine odată șoseaua de centură + alte rute ocolitoare și să reducă traficul din centru.

Exemplul de la Piața Iosif Sava e relevant pentru că fix lângă e esplanada Sălii Palatului, unde Primăria a tot promis că amenajează parcare subterană dar a eșuat lamentabil în implementarea proiectului extrem de necesar.

Nu există nicio scuză pentru un partid ca PSD, care are totul în București – primăria mare, primăriile de sector, majorități în CGMB și consiliile locale de sector – plus la nivel național Guvernul, pentru așa prestație slabă în managementul capitalei.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.