Primarul general al Capitalei a declarat, astăzi, în deschiderea ședinței Consiliului General al Municipiului București că, în ultimele trei zile, a fost o situație mai grea decât va fi cea din această iarnă.

Situația mai grea a fost cauzată de către „o diferență mare de temperatură în jos și, pentru că rețeaua este așa cum este, nu se poate opera cu schimbări mari de presiune, pentru că ar plezni mult mai mult decât plesnește în mod curent. Și, atunci, ritmul în care a fost crescută presiunea a fost mai mică și mulți bucureșteni au avut de suferit”, a explicat Edilul șef.

Nicușor Dan a promis în fața consilierilor municipali că „o să avem avarii în iarna asta, dar nu în felul în care le-am avut în ultimele trei zile”.

Ajutoarele PMB pentru adulții cu dizabilități, nou-născuți și femei gravide mai întârzie până săptămâna viitoare!

De asemenea, Nicușor Dan a anunțat că, săptămâna viitoare, va convoca o ședință a Consiliului General al Municipiului București în cadrul căreia va promova o rectificare bugetară.

Această rectificare bugetară este necesară pentru a aloca bani în plus pentru subvențiile la căldură și transport, dar și pentru Direcția Generala de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB).

DGASMB are nevoie de acești bani pentru a putea plăti ajutoarele pentru luna noiembrie pentru persoanele adulte cu dizabilități, ajutorul pentru nou născuți, ajutorul pentru femei însărcinate, pentru familii monoparentale și cel pentru evitarea riscului de abandon școlar.

Declarațiile primarului general al Capitalei au survenit în deschiderea ședinței CGMB de astăzi.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.