”Miting” la Aeroportul Otopeni: în câteva minute au aterizat trei avioane, care au debarcat circa 500 de călători. Care au dat buluc în terminal, așteptând controlul de identitate și bagajele. Directorul aeroportului zice că n-a știut, că n-a avut timp să reorganizeze fluxurile. Acum, stau și mă întreb: chiar nu știe directorul de la Otopeni, mai ales în criză, cu reguli clare, măcar în teorie, orarul zborurilor, câte curse vin, câte pleacă, câți pasageri sunt în fiecare cursă? Nu are informații de la companiile care operează zborurile? Nu are informații de la controlul traficului? De la Turnul de control? Cum își planifică acțiunea, zi de zi? Cum își dimensionează personalul, parcul de mijloace de transport, etc, etc? Cum adică n-a știut?

România este în plin haos administrativ! Distrugerea statului, în numele unor dogme economice, ne-a adus aici! Fiecare face doar ce-i tună, nimeni nu discută cu nimeni, nu cooperează cu nimeni. Autoritatea statului este zero! Și noi așteptăm salvarea de la el? Doamne ferește!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.