27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

Instabilitatea economică, temerile, fie ele întemeiate sau nu, ne vor bloca și ne vor împiedica să evoluăm, consideră Aida Chivu

Sunt companii care își reduc activitatea sau mai rău, trebuie să își închidă porțile pentru că nu se mai pot susține financiar și nu au nici specialiștii de care ar avea nevoie.

Acolo sunt oameni care vor rămâne fără job, adică fără venituri, în timp ce unele firme se luptă să angajeze, iar oamenii spun că se mai gândesc dacă își iau acum un job sau nu.

Trăim într-un paradox din care nu vom ieși prea curând. Instabilitatea economică, temerile, fie ele întemeiate sau nu, ne vor bloca și ne vor împiedica să evoluăm. Iar curând vom vedea știri despre succesul unora de n-am fi zis, în tandem cu eșecurile altora la care nu ne-am fi așteptat.Pentru că totul ține de oameni, de strategie și de cât de bine pregătit este liderul și echipa lui, explică Aida Chivu.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie