Primarul General,Solicit Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva sa fie anulata”

Avand in vedere greva generala de la metrou, anuntata recent de conducerea Unitatii– Sindicatul Liber Metrou, care ar urma sa fie declansata miercuri, 21 noiembrie, pe o perioada nedeterminata, Primarul General, Gabriela Firea, solicita factorilor responsabili sa solutioneze in cel mai scurt timp problemele aparute in relatia dintre sindicate si autoritatile statului:

Primarul General, Gabriela Firea: ”Fac apel la responsabilitatea si profesionalismul reprezentantilor Ministerului Transporturilor sa identifice urgent solutii, astfel incat greva generala de la metrou sa fie anulata, pentru ca un astfel de eveniment ar afecta serios viata bucurestenilor.

Ca Primar General nu am in acest moment parghiile legale sa intervin in medierea acestui conflict, dar ii asigur pe bucuresteni ca, in cazul in care angajatii Metrorex isi mentin decizia de a intra in greva, Primaria Capitalei, prin STB( fosta RATB) va lua masuri pentru asigurarea la capacitate maxima a transportului public de suprafata.

Astfel, Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu toate vehiculele disponibile, iar aceasta masura va fi mentinuta si in afara orelor de varf, pana la reluarea circulatiei pe reteaua de metrou”.

sursa-Primăria Municipiului Bucureşti

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.