39.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Friends with BenefitsPart II – Dating Apps – Do they help or not?

Așa cum v-am anuntat in grupul nostru @The Story Behind The Story, dam re-start la Serile noastre tematice de dezbateri si jocuri in limbi straine, impreuna cu alți co-#creatori, oameni talentați, vorbitori foarte buni sau nativi de limba straina a serii, care vor împărtăși un talent cu noi, in comunitatea noastră, moderând un Event.

Am decis să continuăm seria Relații cu acelasi subiect fierbinte – care este în trend în zilele noastre – și care ridică adesea probleme legate de angajamentul într-o relație de cuplu.

Ce-și doresc tinerii din ziua de azi, ce-și doresc adulții maturi care plănuiesc să înceapă o nouă relație?

Care ar fi instrumentele care ii ajuta in cazul in care isi doresc sa gaseasca un partener? Ii ajuta acestea sau ii impiedica?

Vă propunem o discuție pe această temă condusă de @Jean Severens, Business Analyst – dar altfel ‘just a funny guy’  în calitate de moderator, unul din șirul co-creatorilor care vor facilita o moderare provocatoare din nou la @LinguaEvents.

Si va anuntam ca v-am pregatit o Mare Surpriza:

Pornind de la ideea ca atractia instinctiva a oamenilor fata de muzica e valoaroasa, fie ca înțelegem sau nu cuvintele. – stim cu totii ca muzica este un limbaj universal, iar intâlnirile noastre trecute în cadrul Lingua Transcript ne-au inspirat să introducem elemente noi, astfel viitoarele dezbateri și seri tematice vor debuta cu 30 de minute de muzica live, pentru că muzica ne aduce împreună și ne bucură sufletul.

Exersarea unei limbi străine oferă flexibilitate cognitiva, dezvolta creativitatea și empatia fata de alte culturi. Pentru a ajunge la performanta, îți propunem un schimb lingvistic intr-o atmosfera prietenoasa, folosindu-te de coltul talentelor. Principiul este ca tu, ca moderator, ii poți ajuta pe ceilalti intr-o limba străină pe care o stăpânești foarte bine. Cum funcționează?

Dacă ai un talent artistic, culinar, dacă ești pasionat de meseria ta și vrei sa vorbești despre asta sau sa ții un workshop, scrie-ne și îți punem la dispoziție un spațiu primitor, te vom cunoaște și vom valida propunerea ta.

Hai să petrecem din nou o seară împreună  într-o atmosferă relaxată, cu vorbitori nativi de limba engleză, gustări și băuturi, pentru a avea ocazia de a practica limba engleză și de a interacționa cu oameni prietenoși, pentru 3 ore de distracție, învățare și bună dispoziție!

CAND? Pe 18 octombrie, ora 19

UNDE? In Bd Ferdinand nr 48

PRET: 120 lei (snacks&drinks&moderator&feedback lingvistic incluse)

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie