Ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) anunţă închiderea temporară a tuturor expoziţiilor pe întreaga perioadă a stării de urgenţă.

În aceste condiţii, publicul este invitat să viziteze expoziţiile virtuale ale muzeului, printre care se numără: Columna lui Traian, România în Marele Război, Felix Terra, SEMPER UNITI – Centenarul Marii Uniri, Feţele noi ale armelor vechi, O experienţă europeană. Moştenirea istorică şi culturală a germanilor din România, Muzeul Jucăriilor şi Ştefan cel Mare. Din istorie în veşnicie.

Acestea sunt disponibile pe Muzeul Virtual www.muzeulvirtual.ro,.

De asemenea, MNIR pune la dispoziţia iubitorilor de istorie, dar nu numai, acces digital la o serie de proiecte deosebit de interesante şi de valoroase.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.