27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Dacă nu aveți o lanternă cu voi nu încercați să traversați bulevardul Kiseleff

Dacă nu aveți o lanternă cu voi (e bună și aia de la telefon) sau vă este frică de locuri întunecate și umede, nu încercați să traversați bulevardul Kiseleff (Regele Mihai I cum îi spune de câțiva ani), prin pasajul pietonal Herăstrău 2.

Pe o parte, cea dinspre Herăstrău-Pavilionul H accesul nu este oprit, însă pe partea cealaltă, la capatul tramvaiului de la ”Scânteia” este o bandă alb-roșu care interzice accesul.

În pasaj este întuneric deoarece nu merge nici o lampă de iluminat iar pe jos este ud ca și cum s-ar fi spălat cu un furtun de hidrant. Poate asta s-a și întâmplat și se fac lucrări de remediere a funcționalității. Nu știu, dar vom vedea!

Și încă ceva! La vreo două sute de metri, spre rondul de la Piața Presei, este vechiul pasaj denumit ”Pasajul pietonal Parcul Herăstrău 1” care e luminat și funcțional.

Dar și acesta, la fel ca nr.2 suferă de o hibă de accesibilitate: nu au nici o amenajare/facilitate pentru a fi folosite de persoanele în cărucior sau cu un cărucior!

Cristian Bulfon

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie