Program mai scurt pentru terasele din București. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis să limiteze programul pentru terese, baruri, cluburi și operatorii jocurilor de noroc din Bucureşti.

Măsura se aplică şi în judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi Galaţi.

Astfel, programul acestora nu poate începe înainte de ora 06.00 şi nu poate fi prelungit după ora 23.00.

„Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea, de la nivelul judeţelor Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti, nu poate începe înainte de orele 06,00 şi nu se poate prelungi după orele 23,00”, prevede Hotărârea 38 a CNSU.

Măsura intră în vigoare de mâine de la ora 12.00 pentru o perioadă de 14 zile şi poate fi prelungită prin hotărâre a CNSU.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.