Uite că nu a dispărut de tot carnea – umplutura de carne – din patiseria bucureșteană. Meritul, desigur, e doar al unităților mici, tradiționale, care reușesc să funcționeze în afara marilor lanțuri și francize.
Ne bucurăm să le facem lista.
- Patiseria de la Piața Galați – „Iuruc” – face șuberek cu carne. Dacă-l găsiți și fierbinte, e grozav.
- Micuța patiserie „La Nea Vasile” de pe Grozovici colț cu Pîrgarilor, face plăcinte dobrogene – la felie – care-s bune.
- O surpriză plăcută la Dimitrov: în stația de vizavi de liceu funcționează o patiserie discretă. Și aici pateurile cu carne ne plac!
- La Piața 1 Mai, patiseria „Maryab” are un sortiment uriaș de produse. Dobrogeana cu carne e mereu proaspătă și reușită.
- La Rondul Coșbuc, cunoscuta cofetărie se descurcă bine.
- La doi pași, pe 11 Iunie cu Gramont, patiseria din stație nu dezamăgește.
- Nu putem uita de celebra patiserie din Amzei – „Comteia” – și ea face cu carne.
- Patiseriile „La Tati” (Bibescu Vodă, lîngă Teologie), „Emelia” (din Cotroceni) mereu au cîte un produs bunuț în galantar.
- de The Hungry Mole
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.