Primarul general, Gabriela Firea, îi invită pe cei care pot închiria spaţii de cazare pentru carantină sau pe cei care se oferă, în calitate de voluntari, să facă cumpărături pentru persoanele aflate în izolare să contacteze Primăria Capitalei la adresa coronavirus@pmb.ro.

Conform unui mesaj postat pe Facebook de primarul general, la această adresă sunt invitaţi să trimită mesaje cei care:

– au spaţii de cazare dotate cu camere şi grupuri sanitare (hotel, pensiune, cămin) care să poată fi închiriate contra cost (50 euro/noapte) pentru cei care au nevoie de carantină timp de 14 zile;

– doresc să ajute, alături de personalul PMB, persoanele aflate în carantină cu alimente, obiecte de îngrijire personală (magazine, firme, ong-uri, persoane);

– doresc să se alăture, ca voluntari, efortului angajaţilor PMB de a face cumpărături persoanelor care nu au familia sau prietenii în apropiere şi se află în izolare la domiciliu.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a precizat joi, pentru Digi 24, că toate cele 300 de locuri pe care Primăria Capitalei le-a pus la dispoziţie pentru carantinarea persoanelor care vin din Italia au fost ocupate, menţionând că au fost solicitate de la Guvern fonduri pentru închirierea de noi spaţii.

AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.