Zi binecuvântată! Se-mplinesc 4 ani de la alegerea Gabrielei Firea ca primar general al Bucureștiului, pe care l-a transformat total într-un „oraș smart” al Grădinii Maicii Domnului (a.k.a. România). Era mai mult decât recomandabilă o conferință de presă în care Firea să-și prezinte bilanțul iar presa să-i pună toate întrebările corecte care nu i se pun aproape niciodată primarului.

Ce primim în schimb? Un bilanț neoficial făcut la modul inevitabil subiectiv din stradă de Nicușor Dan (candidat PNL-USR la Primărie), bruiat cu nesimțire de viceprimarul Aurelian Bădulescu (PSD) în cel mai grobian mod cu putință, plătit din bani publici. Bădulescu n-avea altceva mai bun de făcut, a rezolvat totul la București. Tabloul jenant de azi arată ce glumă sinistră a ajuns administrația publică în capitală. Avem edilii/candidații pe care-i merităm, care ne reprezintă perfect. Poftiți la libertate de exprimare, transparență și toleranță pentru opiniile diferite. Spor la vot, când o fi.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.