Exemplu de refuz categoric de a renunța la interese politice meschine. Fostul ministru al Culturii, actual senator USR, are timp de atacuri la adversarii politici în plină pandemie, priorități clare. Evident că viceprimarul Bădulescu nu e frecventabil și că primarul general Firea a avut un mandat slab, dar decizia de a închide parcurile din București e necesară în contextul în care lumea chiar are mari probleme în a respecta regulile carantinei, izolării și distanțării sociale. E plin de oameni pe afară.

A „cenzura” băncile nu garantează absolut deloc că lumea nu dă buzna-n parc. Exercițiile fizice se pot face și la domiciliu sau lângă domiciliu. Atitudine tipică USR, viziune monocromă, absolutistă, infantilă. Comparația cu Belgia e nepotrivită. Popor diferit, țară diferită. Poate Alexandrescu ar vrea să candideze pentru un post de parlamentar în Belgia. Momentan e plătit de români, pe care i-ar prefera strânși în parcuri decât acasă, în siguranță, de exemplu.

de Raiden

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.