Am înțeles că primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea (PSD), donează 10% din salariu timp de 3 luni eforturilor de reparare a catedralei Notre Dame din Paris, grav afectată de incendiul recent. Am văzut multe miștouri pe tema asta, dar problema e foarte simplă și arată ce fel de primar e Firea:

1. Face ce vrea cu salariul ei, până la urmă.

2. N-a donat niciodată pentru restaurarea vreunui monument istoric bucureștean avariat.

3. În București sunt o groază de clădiri care nu respectă normele de prevenire și stingere a incendiilor sau la care accesul pompierilor se face extrem de dificil.

4. Când ești primarul capitalei României și ai o prestație submediocră în funcție, îți asumi criticile.

Nu uitați, în centrul vechi au fost mari probleme când niște incendii au fost stinse cu dificultate de pompieri pentru că terasele localurilor se extind ilegal de mult pe stradă și îngreunează accesul unei autoutilitare fie ea și de dimensiuni mai mici. Poliția Locală e degeaba în zonă.

de Raiden

 

sursa foto-Bucuresti Realist

 

 

Centrul istoric, perspectivă mai rară. Ce clădiri recunoști?

Source: #bucurestirealist
Toate drepturile rezervate.
Instagram: bucurestirealist – la Centrul Vechi.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.