38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

ReDescoperim Traficul Bucurestean cu Damian

Calatorii atipice unde legi prietenii
Ati vazut lista cu evenimentele organizate de Terra Incognita pentru Bucuresti, Romania, Europa sau Terra?
ReDescoperim Bucurestiul by Terra Incognita
A treia noastra conferinta pe anul acesta deschide usile masinilor si de aici, tineti-va bine!
Si cine poate sa fie mai potrivit pentru asemenea experiente decat Damian caruia ii dam cuvantul:
“Claxoane, frâne bruște, scârțâituri, noxe, gropi, muzică la maxim, tobe de eșapament modificate, ambuteiaje, polei, asfalt încins și o nesfârșită dragoste față de mamele celorlalți. Iată descrierea esențială a traficului bucureștean. Conferința aceasta nu-și propune să ofere soluții, ci câteva explicații la întrebarea „cum s-a ajuns aici?” și „cât ți-ar fi luat să ajungi aici în altă epocă?”. Vom porni de la nivelul străzii, discutând cum și când au fost amenajate străzile capitalei, de utilitățile, semnele și alte instrumente de circulație utilizate în trecut, de vehiculele folosite înainte și după inventarea motorului și felul în care se circula pe vremea bunicilor și a celor pe care îi mai cunoaștem doar din manualele de istorie. Nu vor lipsi nici prevederile originale, întâmplările amuzante ori tragice, un mic excurs despre înjurăturile de altădată și numeroase ilustrații.
Ca să nu rămânem prinși în trafic, vom ține conferința duminică. Aveți verde la înscrieri!”Rezerva povestea si noi iti oferim bonus un loc in fascinanta lume a traficului bucurestean
Intalnire: 14.05.2023, ora 15:40 Journey Pub – sala de la etaj, Strada George Enescu nr 25.
Incepere conferinta: ora 16:00
Pentru cei ce doresc sa isi comande ceva de baut/mancat recomandam sa incercati sa ajungeti incepand cu ora 15:40
Durata: cu Damian ca povestitor niciodata nu vom putea estima corect durata . Fiecare este liber sa stea cat doreste, dar acordati un minim de 2 ore daca vreti sa aveti parte de experienta cat mai completa.
Locuri limitate. Va rugam sa va anuntati participarea prin inscriere pe lista (doar going-ul nu va pune pe lista).
Costul povestii este de 95 lei/persoana si cuprinde: inchirierea salii, prelegerea tinuta de Damian, premiile concursului.
BONUS: Elevii care participa la conferinta au gratuitate din partea organizatorului. Studentii primesc 50% reducere.Rugam sa aveti dovada (carnetele stampilate pe anul in curs)Platile se pot face prin transfer sau depunere in cont:
Terranienii Calatoresc SRL
CUI: 44036634
J23/2103/2021
RO13BTRLRONCRT0596876701
Banca Transilvania
cu mentiunea „conferinta Pasti”Contact:
Inscrierile se fac DOAR PRIN MESAJ PRIVAT LA:
https://www.facebook.com/travel.terra.incognitaLicenta nr. 2404/04.05.2021

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie