De Revel, în București n-a fost niciun foc de artificii sau vreun happening vizual gen jocuri de lumini/lasere plătit din bugetul gras al capitalei și dat la TV și pe net, să se bucure și ăia care plătesc taxe și impozite un pic. A fost doar multă poliție pe străzi, prefațată de un discurs sentențios și dojenitor al prezidentului Iohannis la adresa populației. În alte orașe ale lumii, autoritățile locale au creat un cadru festiv la trecerea dintre ani cumva, chiar dacă cetățenii n-au avut voie pe străzi. Totul transmis live. Marcarea Anului Nou, în special în condițiile dificile curente, a fost un moment mult-așteptat, măcar la nivelul iluziei că odată cu încheierea lui 2020, se deschid perspective mai promițătoare în 2021.

Primăria București a dat-o pe austeritate când nu era cazul. Cel mai tare a fost event-ul ăla de pe Facebook, Revelion la Pandele. Thanks, PMB.

Edit: unii chiar cred că un program de lumini/lasere sau artificii la pragul dintre ani drenează bugetul capitalei. Sunt aceiași care sunt orbi la contractele cu dedicație, licitațiile aranjate și achizițiile la suprapreț, adevăratele căpușe ale bugetului capitalei. Dar actualele autorități se pricep la perdele de fum. Întuneric și poliție să fie.

de Raiden

foto-Agerpres

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.