Spor la votat! Uite dovada că autoritățile doar mimează grija pentru și calitatea aerului în București. Avem așa:

1. Firea inaugurează live pe Facebook și la televiziunile plătite gros din bugetul PMB șoseaua Fabrica de Glucoză în versiune supralărgită (nu face decât să invite și mai mult trafic).

2. Multă lume observă că trotuarele sunt neconforme, inegale, pe alocuri impracticabile, arătând ostilitatea autorităților față de pietoni. Firea nu se plimbă niciodată prin oraș la liber, doar în campanii de PR.

3. Autoritățile locale rad alveolele pentru copaci, care ar fi conținut o brumă de vegetație pentru a aduce trotuarele la standarde. Asta arată că a fost un proiect gândit și implementat heirupist.

Cum a fost posibil ca Firea să recepționeze o lucrare prost executată, neconformă? E an electoral, bifează tot ce prinde pentru a se realege. Proiectantul/executantul vor fi trași la răspundere? Desigur că nu.

Hai, gata, fuguța la pietonalele de weekend instituite de PMB pentru a mima grija pentru pietoni și aer curat, în timp ce în restul zilelor, pietonii sunt batjocoriți, amprenta de carbon crește și aerul devine tot mai irespirabil în capitală.

de Raiden

sursa foto-facebook.com/MetrouUso

Asociatia Metrou Usor  Inacceptabil! ❌🌳 PMB elimină copacii pentru a remedia trotuarele neconforme de pe Fabrica de Glucoză

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.