Trecură sărbătorile.

Sîntem în perioada aia-n care supermagazinele se dreg și ele – le mai pleacă angajații în concediu, de stai la coadă mai rău ca de Crăciun; reînnoiesc stocuri, mai mută una-alta prin rafturi.

Cît să te enerveze că găsești cîte ceva – ori deloc… ori mutat în cel’lalt capăt de magazin!

Pentru cineva chibzuit de felul său, cu siguranță e enervant!

La fel de enervant ca și felu-n care aranjarea mărfurilor e diferită de la un magazin la altul.

Nu-i vorba de micile magazine, care trebuie să se adapteze unui spațiu asupra căruia n-au nici o putere, căci așa o fi fost închiriat…

E vorba de magazinele mari, care-s construite la fel, cam pe același tipar.

Am trei „Lidl” în apropiere… fiecare cu mărfurile puse în altă ordine.

Am trei „Kaufland” la-ndemînă… și-aici raioanele-s amplasate diferit.

Cum ar veni, atunci cînd îmi fac listă de cumpărături, trebuie să mă gîndesc înainte pentru care magazin s-o fac; fiindcă dacă mă duc în Sebastian c-o listă făcută pentru Ferentari, mă pomenesc că trebuie să mă-ntorc, să mă plimb printre rafturi, să caut la mijloc ce dincolo e pus la intrare!

Sigur, poți trăi cu asta – să fim serioși! Dar căcățiș cu căcățiș se-adună și-ți face tot mai mare silă să mergi la cumpărături.

Și se cam resimte lipsa de personal – nu doar la case, ci și în încetineala cu care mărfurile sînt aduse din depozit și puse în raft. Dimineața devreme ori seara mai tîrziu – cînd ai zice că e mai liber să mergi în magazin – e cumplit să găsești ce ai nevoie.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.