28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Tramvaiele liniei 21 își vor relua traseul pe Șoseaua Colentina

Tramvaiele liniei 21 își vor relua traseul pe Șoseaua Colentina, de sâmbătă, 1 aprilie.

Tramvaiele 21 își vor relua traseul de bază cuprins între capătul de linie „Pasaj Colentina” și capătul de linie „Piața Sfântul Gheorghe”.  TPBI anunță că linia-navetă de autobuz 621 va fi suspendată. Decizia vine ca urmare a finalizării lucrărilor necesare pentru circulația în siguranță a tramvaielor de către operatorul de transport.

Tot începând de sâmbătă, 1 aprilie 2023, autobuzele liniilor 409, 409B, 411, 412, 413, 417, 467 și 468 își vor relua circulația pe linia de tramvai de la rondul Bucur Obor până la Pasaj Colentina, dar și pe sensul opus, de la Pasaj Colentina până la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Ziduri Moși.

Primarul general Nicusor Dan anunta, saptamana aceasta, ca soferii ar urma să circule pe pasaj la începutul acestei toamne.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie