20.7 C
București
vineri, martie 29, 2024

Timp de mai bine de doi ani n-a avut timp să prelungească șapte peroane cu opt metri fiecare?

Dacă Nicușor Dan crede că așa revine în atenția bucureștenilor, cu ”peroanele” pentru noile tramvaie, băiatul chiar este total rupt de realitate!

Încă din momentul în care se păruiau, pe vremea Firei, pe licitația pentru tramvaie, se știa de această problemă. E o chestie de vreo cinci ani în urmă. Cum se știa și de problema căilor de rulare, cele mai multe construite cu șină ușoară, fabricată la Călan. Șină perfectă pentru vechile tramvaie, și ele ușoare. Astra Arad se va dovedi cea mai proastă alegere, și asta în câteva săptămâni de exploatare.

Deci timp de mai bine de doi ani n-a avut timp să prelungească șapte peroane cu opt metri fiecare?

Adică să pună niște borduri, să umple locul cu ceva pietriș, și să reasfalteze bazaconia, totul fiind perfect accesibil, fără complicații? Se puteau rezolva într-o noapte! Acum ar vrea un cincinal!

Stați să vedeți ce urmează cu refacerea vechilor linii, cele cu șină Călan! 10 milioane de euro pe kilometru, adică prețul unui kilometru de cale pentru TGV! Nebunia asta, cu tramvaie extrem de grele, de lungi, pline cu tot felul de lucruri inutile, ne va ieși pe nas! Pentru că ele nu sunt făcute pentru oameni, ci pentru maximizarea profitului fabricanților! Tramvaiele astea au distrus rețeaua de căi de rulare, generând probleme suplimentare. Dar dacă asta vrea ”opinia publică”, de ce nu?

Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34