Teatrul Ţăndărică va transmite spectacolele, începând de marţi, exclusiv pe pagina de Facebook, informează site-ul instituţiei de cultură.

„Lui Ţăndărică îi e dor de voi! Chiar dacă deocamdată nu ne mai putem întâlni, începând de mâine vom transmite spectacolele pe pagina noastră de Facebook! Foarte important! Spectacolele vor fi disponibile în regim de transmisie Live şi vor putea fi vizionate timp de 90 de minute începând cu ora programată”, informează Teatrul Ţăndărică.

Primul spectacol va fi „Copacul cu jucării” şi va putea fi urmărit marţi, de la ora 10,00. Vor urma, miercuri – „Cei trei purceluşi”, de la ora 10,00, joi – „Apolodor”, de la ora 10,00, vineri – „Mica Sirenă, de la ora 10,00, sâmbătă – „Răţuşca cea urâtă”, de la ora 11,00, şi duminică – „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, de la ora 11,00.

Potrivit Teatrului Ţăndărică, pentru a putea viziona transmisiunile „este suficientă o conexiune bună de internet”.

Transmisiunile sunt gratuite. AGERPRES

 

Sursa foto: Teatrul Țăndărică România/Facebook.com

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.