Singurul mod în care primarul general Gabriela Firea (PSD) știe să meargă cu transportul în comun prin București: de ochii presei, doar cu apropiații ei din PMB, într-un mijloc de transport nou-nouț, lux. Firea nu a fost văzută niciodată mergând pe cont propriu cu mijloacele de transport STB, interacționând cu cetățenii de rând, cărora le cere iar votul. Astfel de interacțiuni nu pot fi controlate, iar doamnei primar nu-i plac surprizele gen opinii nefavorabile. Ca idee, pe pagina oficială de Facebook a primarului general cetățenii sunt blocați că îndrăznesc să pună întrebări care nu convin.

Supralărgirea șoselei Fabrica de Glucoză, de unde e poza asta, e făcută heirupist-electoral și cu dedicație pentru mașini, cu lăsarea pietonilor la urmă. Ce vedeți în imagine sunt oameni relaxați, care administrează bugetul de peste 1 miliard EUR al capitalei, oameni care efectiv nu înțeleg orașul și locuitorii săi. Spor la vot!

de Raiden

sursa foto-facebook.com/gabifirea

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.