3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024

Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu

sursa-Primăria Municipiului Bucureşti


Proiectul PMB privind Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu Etapa II”: au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Proiectul „Străpungere Bd. Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu Etapa II – km 2+400 – intersecția Calea Vitan Bârzești” a fost aprobat, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea, în ședința de ieri a Consiliului General al Municipiului București.

Primarul General, Gabriela Firea: “Prin acest proiect, dorim să demarăm etapa a doua, având în vedere că etapa I a proiectului „Străpungere Bd. Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu” este în curs de finalizare. Proiectul se află înscris în Programul de investiții al municipiului București pe anul 2019. Finanțarea proiectului se va asigura din bugetul propriu al Municipiului București, valoarea totală a investiției este de 13,5 milioane euro”.

Proiectul prevede realizarea, pe o lungime de 1,3 km, a 6 benzi de ciculație (3 benzi pe sens), se vor amenaja trotuarele și stațiile de autobuz, se vor devia/reloca rețelele de utilități.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie