În loc să cumpărați doar de la hipermarketuri și supermarketuri, poate reușiți să direcționați anumite nevoi către afacerile mici, locale, grav afectate de efectele economice ale pandemiei de #covid19. În multe cazuri, deja au fost dați afară oameni care nu au alte surse de venit. Afacerile mici funcționează adesea doar pe rulajul curent și nu apucă să pună bani deoparte. Nu e business, se închide prăvălia, simplu. Vorbim despre antreprenori care s-au chinuit în ultimii ani să-și construiască o afacere, să livreze servicii și produse de calitate și acum toată munca lor e amenințată.

Multe coffee shop-uri, localuri care servesc mâncare de tot felul, unele barber shop-uri, industriile creative etc. livrează la domiciliu sau vând vouchere care vor putea fi folosite când se reia activitatea cu public. Cumpărați de la afacerile mici, susțineți antreprenorii locali. Dați mai departe mesajul. E și asta o formă de solidaritate.

Știi vreo afacere mică locală în orașul tău? Recomand-o mai jos, în comentarii. Tag la pagina de Facebook a afacerii, la contul de Instagram sau link de website.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.