12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză

sursa-Primăria Municipiului Bucureşti

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă, 6 aprilie, ora 08.00: se va circula doar dinspre Șoseaua Petricani – Nod A3 spre Șoseaua Barbu Văcărescu.
🔺 Restricția pe acest tronson este necesară pentru a putea continua lucrările de supralărgire a arterei, de la 2 la 4 benzi, ținând cont de stadiul avansat al lucrărilor și pentru a respecta graficul de lucru.
🔺 Pentru riverani, vor fi realizate traversări ale șantierului. Constructorul va lucra cu program prelungit și va suplimenta resursele pentru acest proiect.

În prezent, lucrările pentru ridicarea zidului de sprijin al noii artere de circulație sunt aproape finalizate, iar relocarea rețelelor de utilități este într-un stadiu avansat. Se lucrează la viitoarea canalizare pluviala și a început relocarea stâlpilor de electricitate.

Proiectul presupune lărgirea la 4 benzi, două pentru fiecare sens de circulație, a arterei între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă va avea 3,5 metri lățime, iar trotuarele vor include și o pistă pentru bicicliști pentru fiecare sens.

Intersecțiile pe care Șoseaua Fabrica de Glucoza le traversează vor fi reconfigurate și va fi realizată racordarea la sensul giratoriu din zona Autostrăzii A3. De asemenea, vor fi amenajate noi spații verzi, iar iluminatul stradal va fi modernizat.

Proiectul prevede și amenajarea de parcări, a două drumuri colectoare și semaforizare pe anumite segmente.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie