24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Semnalăm intervenţii la câteva din case

scris de Ando

La început de an, semnalăm intervenţii la câteva din casele serialului nostru. Aşadar, plecăm pe strada Căluşei, dinspre Mihai Bravu spre Foişorul de Foc.

Prima oprire, la casa de la nr. 60 care a primit, deocamdată, o tencuială nouă (din ce am observat, mai e de lucru la interiorul casei):

Mai jos, la stânga, se face strada Gheorghe Pop de Băseşti şi aici găsim o… „supravieţuitoare”. Este casa de la nr. 54A pe care o plângeam şi o comentam acum ceva timp. S-a făcut o renovare care, însă, cu acele ferestre meschine a alterat şi banalizat întreaga faţadă.

Surprinzător, dar scăpat şi casa de pe Iancu Căpitanu, de la numărul 10 care, acum, chiar nu arată rău:

Ne întoarcem prin bulevardul Ferdinand unde, în rondul de la Horei, la numărul 55 s-a intervenit, foarte de curând, scoţându-se clădirea „la lumină”:

Una peste alta, nu sunt schimbări spectaculoase, dar sunt binevenite pentru întreaga imagine a cartierului. Semnele de întrebare apar pentru viitor, pentru că există deja câteva terenuri defrişate sau în curs de pregătire pentru ridicarea de clădiri noi.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie