Nicușor Dan a anunțat că susține astăzi o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea…

Ca într-un film, viceprimarul Capitalei Aurelian Baludescu s-a prezentat cu un dulap, vrând să sugereze faptul că timp de 4 ani de zile, Nicușor Dan a tăcut!
Candidatul USR și PNL la Primărie a început să enumere promisiunile neonorate ale Primarului General în timp ce viceprimarul a încercat permanent să îl împiedice să vorbească, stând inițial lipit de Nicușor Dan, umăr la umăr cu acesta, în ciuda reglementărilor în vigoare.

În replică, Nicușor Dan a încercat să îl indepărteze pe Aurelian Bădulescu la distanța de doi metri, dar Bădulescu a revenit umăr la umăr cu el, cei doi politicieni îmbrâncindu-se.

Nicușor Dan a enumerat ceea ce consideră drept eșecurile administrației Firea în București, anume falimentul RADET, starea proastă a infrastructurii de transport precum și eșecul de a atrage fonduri europene, de fiecare dată viceprimarul Bădulescu intervenind peste el și tăindu-i discursul.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.