27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Restricții de circulație în București!

În data de 18 decembrie, între orele 08:00 – 15:00, Asociația Arlechino Moldova în parteneriat cu ARCUB, va organiza un eveniment cultural-artistic dedicat proiectului „Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă Cetatea lui Bucur” pe Bulevardul Unirii.

În acest context, se va restricționa circulația autovehiculelor, în intervalul orar 08:00 – 15:00, după cum urmează:

– Pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, pe ambele sensuri de circulație, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenței spre Bd. Regina Maria, precum și pe cele două bretele adiacente Pieței Constituției, aferente Ministerului Public și Ministerul de Finanțe.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonii sunt sfătuiți să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

sursa-bucurestifm.ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie