39.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Dansul prin emotie si cu emotia

Păstrăm în noi, în gest și în mișcare, informații acumulate de generații. Ne sunt ghid, fără să le cunoaștem. Rămân în întuneric, căutând să fie observate. Ne condiționează alegerile fără să știm de unde alegem. Fără să știm ceea ce ne mișcă, ceea ce ne copleșește, ceea ce ne conduce. Fără să știm cine suntem.
Dansul, mișcarea și conștientizarea în mișcare sunt poate cele mai blânde și mai frumoase instrumente pentru a lucra cu corpul.

Vom improviza, vom transforma, ne vom juca, vom explora și apoi, le vom așeza pe toate într-un dans, ce povestește despre fiecare dintre noi și despre toți la un loc.

Dansez și ghidez oamenii către mișcarea conștientă de peste 10 ani. Iubesc tot ceea ce înseamnă ritm, atenția la gest și la corp, pentru că el ne este cel mai desăvârșit profesor. Doar dacă ne dam voie sa îl ascultam.

Vă aștept cu drag, vineri, de la 19.00, pe strada Matei Milo, nr. 9

Desculți și curioși.

Contribuția voastră va fi de 180 de lei și vom petrece împreună 2 ore.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie