25.3 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Pușlamaua | Spectacol de teatru | FITT BIRLIC 2023

Asociația Fălticeni Cultural vă invită miercuri, 23 august 2023 ora 18.00 la Spectacolul de teatru ” Pușlamaua” ce va avea loc la centrul Cultural Birlic din Fălticeni în cadrul Festivalului Internațioal de Teatru pentru Tineret Gr. V. Birlic, ed. a XIII-a.

Planul formidabil, dar strict secret al lui Marcel Popa, un bărbat șarmant și cu multă bună-cuviință, atârnă doar de un fir subțire de ață. Aproape toate femeile din viața sa își unesc forțele pentru a-l împiedica din a-și pune în aplicare strategia fără cusur. Va reuși pușlamaua să scape basma curată și să plece în călătoria de miere cu adorabila sa? ​
​Sunteți invitați să luați parte la procesul plin de răsturnări de situație, care va hotărî vinovăția sau inocența acestui Don Juan irezistibil al zilelor noastre.

Distribuția:

Vlad Popescu
Ancuța Vochin
Georgiana Vrațiu
Gabriela Enescu
Maria Vlădaia
Regia – Ancuța Vochin
Regia tehnică – Cristian Dunăreanu
Scenografia – Stage Bucharest

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie