Există o chestie care se numește AMBI. Care ne promite aer curat în București-Ilfov, sau așa ceva. Băieții răspund așa unui cititor care îi invită să se lase de cioace: ”administratia PSD este cel mai mare rau pe care l-a avut acest oras in ultimii ani. Miza noastra nu este politica. Suntem singurul partid care militeaza pentru desfiintarea a mii de posturi in administratia publica locala. Acel proiect amintit de tine este unul aberant. Ceea ce propunem noi are la baza o cercetare juridica foarte bine aprofundata. Modelul propus este cel britanic. Te invitam sa te alaturi acestui proiect.”

Așadar, deși partid, miza lor nu este politică. Bine așa! Logică beton! Să continuăm: ei militează pentru desființarea a mii de posturi din administrația publică locală. Rezultă că funcționarii publici produc poluarea cu praf a minunatei noastre Capitale, altoită cu Ilfovul. Care altoire, propusă de PSD(?) prin proiectul zonei metropolitane e nașpa, miciurinismul lor, identic, practic, este minunat, pentru că model englezesc.

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.