27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

Primarul va ridica din umeri cu 6 mil Euro cheltuiți

Îmi place enorm când punem boii înaintea căruței:

București este neprotejat. În momentul în care panourile vor fi montate, ele vor fi acoperite de Grafitti și/sau sparte.

Poliția locală va râde cu degetul întins spre vandali, pentru că nu-i treaba lor, e treaba poliției capitalei. Poliția capitalei va răspunde că e treaba STB și primarul va ridica din umeri cu 6 mil EUR cheltuiți, acuzând grav că e de vină vreo clădire pe care n-a reușit încă s-o demoleze.

Mai simplu: rezolvă, omule, prin campanii de conștientizare la nivel social, dar mai ales prin reguli stricte aplicate în ceea ce privește paza și protecția capitalei, problema vandalilor.

Nu-s vandalii de vină că-s idioți, e primăria de vină că București, în ciuda persoanei care și-a dat viața ca să dovedească contrarul, este sat fără câini.

,,?968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât și audio.

?Am depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului.

?Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA.

?Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente.,,

sursa – facebook.com/NicusorDan.ro

Vlad Stoicescu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie