Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a constatat mai multe nereguli, în urma unei şedinţe cu constructorii unităţilor de învăţământ şi cu directorii unor direcţii din autoritatea locală, ca urmare Corpul de control al primarului şi Direcţia de Audit vor demara vineri controale la fiecare dintre departamentele implicate.

Potrivit unui comunicat al autorităţii locale, transmis, joi, AGERPRES, în urma discuţiilor purtate la şedinţa care a avut loc miercuri, Cristian Popescu Piedone a constatat că: nu există un circuit clar al documentelor; sunt foarte multe facturi neînregistrate în evidenţa Primăriei Sectorului 5, dar acceptate de instituţie; nu sunt folosite programe financiare pentru situaţii economico – financiare (fişe sintetice de client, generate automat şi la zi); directorii şcolilor cer lucrări suplimentare, neautorizate şi nebugetate; nu există un responsabil, un departament intern, care să verifice calitatea execuţiei (intermediar, lucrări ascunse şi final) lucrărilor de construcţie.

La şedinţa cu constructorii unităţilor de învăţământ a participat şi un reprezentant al Consiliului Local, Iustinian Roşca, consilier USR-PLUS. Acesta va informa si ceilalţi membri ai Consiliului despre situaţia găsită, a adăugat autoritatea locală. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.