27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

Podul Grant – Se închid unele bretele de acces!

Începând de astăzi, se închide circulația pe breteaua A a Podului Grant, ce asigură urcarea pe Podul Grant dinspre Calea Giulești, în direcția Bd. Constructorilor către str. Turda.
Restricția este necesară pentru demararea lucrărilor de suprastructură și infrastructură pentru acest tronson.
Circulația pe calea principală a podului și pe Calea Giulești nu ar fi afectată de aceste restricții, susține Primăria Capitalei.

Administrația Străzilor București a executat, deocamdată, lucrări de decopertare, demontare și forare pentru consolidarea pilonilor la breteaua E, care asigură urcarea și coborârea de pe Podul Grant pe Calea Griviței.
În paralel, au loc lucrări pentru reparații la structura de rezistență a bretelei E, precum și pentru reabilitarea structurii rutiere.
De asemenea, pe pasajul principal și pe breteaua C – Calea Crângași – Pod Grant – Strada Turda, pe ambele sensuri, se fac lucrări pregătitoare pentru consolidarea pilonilor.

Din luna octombrie, ar urma să demareze lucrările la structura de rezistență a podului, pe partea principală a acestuia.

Foto: Facebook – Nicusor Dan

sursa- bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie