Numărul tramvaielor de pe liniile 21 şi 32 va fi suplimentat cu 10% pentru a asigura o capacitate de transport adecvată, informează miercuri Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

„Astfel, începând cu data de 25 noiembrie 2019, pe cele două linii foarte solicitate numărul tramvaielor va creşte – la 19 tramvaie pe linia 21 şi la un număr de 22 pe linia 32 -, iar timpul de aşteptare în staţii va scădea în mod corespunzător”, precizează sursa citată.

PMB menţionează că aceste linii beneficiază, parţial, de cale proprie de transport, însă, „din cauza indisciplinei şoferilor”, în mod frecvent vehiculele acestor linii sunt întârziate, blocate sau deviate.

În acest sens, Societatea de Transport Bucureşti SA face apel la toţi participanţii la trafic să acorde întâietate mijloacelor de transport în comun, respectând în acest fel reglementările în vigoare şi publicul călător.

AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.