Un număr total de 262 de utilaje multifuncţionale vor împrăştia materiale antiderapante pentru combaterea poleiului pe arterele Capitalei, informează miercuri seara Primăria Municipiului Bucureşti.

„Având în vedere prognoza transmisă de ANMH, care anunţa pentru Bucureşti precipitaţii mixte şi posibilitatea formării poleiului, Primăria Capitalei informează că pe parcursul nopţii vor continua acţiunile de combatere a poleiului în toate sectoarele Bucureştiului. Potrivit raportărilor operatorilor de deszăpezire, se va acţiona cu un număr total de 262 de utilaje multifuncţionale, care vor împrăştia materiale antiderapante pentru combaterea poleiului”, precizează PMB, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, utilajele vor acţiona cu prioritate în rampe, pante şi poduri, pe arterele principale cu trafic STB şi obiective sociale, pe arterele de legătură între arterele principale şi cele secundare, precum şi zonele unde se constată că există posibilitatea de formare a poleiului, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, pe timpul nopţii vor acţiona şi 355 de operatori care vor împrăştia materiale antiderapante pe refugii, în staţii şi pe trotuare.

Municipalitatea reaminteşte că a pus la dispoziţia cetăţenilor TelVerde 0.800.800.868 unde aceştia pot sesiza eventualele probleme apărute din cauza vremii.

Totodată, bucureştenii sunt rugaţi să semnaleze la numărul de telefon 021/9524 prezenţa pe stradă sau în spaţiile comune ale blocurilor a persoanelor fără adăpost, pentru că acestea să fie preluate de Poliţia Locală şi transportate la centrele sociale ale Capitalei. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.