Ce profi, televiziunile dau live de la terasele de pe malul Dâmboviței, din Piața Unirii, București și ne-arată cum muncesc de zor angajații să pregătească localurile pentru redeschiderea din 1 iunie. Toate bune și frumoase, dar presa efectiv a refuzat și refuză să relateze că toate acele amenajări sunt ilegale deoarece s-a betonat spațiul verde pentru a fi construite. Totul cu sprijinul Primăriei Sectorului 3, în al doilea mandat al lui Robert Negoiță (PSD), după ce bulevardul Unirii, arteră principală, a fost trecut ca niciodată de la primăria generală în administrarea sectorului 3, în mandatul primarului general Gabriela Firea (PSD). S-aveți poftă!

Piața Unirii e printre cele mai aglomerate și poluate locuri din București, așa că fiecare petic de iarbă verde contează.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.