27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Parcările de la Pieţele Gorjului şi Drumul Taberei pot fi folosite de săptămâna viitoare, noaptea, pe bază de abonament

La Piaţa Gorjului sunt 36 de locuri disponibile, iar la Drumul Taberei 50.

Parcările vor putea fi utilizate în intervalul orar 19.00 – 8.00, în baza unui abonament lunar de 150 de lei, au precizat reprezentanţii autorităţii locale, într-o postare pe Facebook.

Spaţiile sunt securizate, monitorizate video, iar accesul se va face controlat la barieră. Abonaţii vor primi cartele. De aceste abonamente pot beneficia şi cei care locuiesc în Sectorul 6 cu viză de flotant.

Înscrierile pentru abonamente se fac, de luni, 6 februarie, pe site-ul parcari.ADPS6.ro, la Secţiunea „Parcare cu plată”, unde trebuie trimise scanate sau jpg următoarele documente: cartea de identitate, certificatul de înmatriculare şi asigurarea auto.

Link-ul ce va fi funcţional peste trei zile, atunci când încep înscrierile, este https://parcari.adps6.ro/solicitare/parcare-cu-plata.

În intervalul orar 8.00 – 19.00 aceste parcări pot fi utilizate la liber de şoferi. Tariful este de 4 lei pe oră.

În curând va fi posibilă parcarea pe timp de noapte şi în parcarea de la Piaţa Crângaşi, care va fi securizată.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie