12.4 C
București
duminică, martie 3, 2024

Orice balcon merită să nu fie acoperit, să-și îndeplinească rolul de liant între exterior și interior.

Orice balcon merită să nu fie acoperit, să-și îndeplinească rolul de liant între exterior și interior. Acoperirea clădirilor din centru cu mesh-uri publicitare gigantice a atins o etapă ironică: doar un singur balcon e lăsat neacoperit în scop de promovare a produselor Hornbach, restul sunt acoperite.

Imobilul art déco parazitat de acest mesh a fost construit în anii ’30 pe colțul străzii Lipscani cu – pe atunci – noul bulevard Brâncoveanu (azi bulevardul Brătianu), la Piața Sf. Gheorghe.

Alte orașe din Europa, de exemplu, au înțeles că fațadele orașului, mai ales cele centrale, trebuie puse în valoare și lăsate libere, ele definesc locul. Actuala administrație bucureșteană nu a reușit să rezolve problema reclamelor megaagresive, deși a promis că se ocupă. Priorități.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie