39.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Olly & Foxy Lady live @ Paque Bistro

Olly & Foxy Lady, aka Olivia Paun si Roxana Stroe, revin in concert la Paque Bistro, vineri, 28 aprilie, de la ora 20.00. Sustinere artisti: 40 de lei
Rezervari : 0722 330 607
––––––––-
Absolventa de conservator, Olivia Paun ( voce, flaut, bass in acest proiect alaturi de Roxana), a trait 8 ani in Amsterdam, cantand in Europa de vest in nenumarate concerte alaturi de Olly de Quartz. A fost baterista la Quartz, cu care a tras un album, a colaborat cu Iris la flaut in turneul Iris Atheneum alaturi de Felicia Filip, dupa care Mircea Vintila a cooptat-o pentru piesa Batiscaf. A fondat trupa Olly of Queens, in care activeaza. Cu Roxana Stroe a inceput acest proiect in 2016, forrmand Olly & Foxy Lady.
–––––––––––

Roxana Stroe este singura chitarista de blues din tara. A concertat alaturi de A, G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Deedeian, Ovidiu Lipan Tandarica, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman si altii. Din 2008 are propria sa formatie numita Foxy Lady Band, cu care a participat la mojoritatea festivalelor interntionale din tara.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie