27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

Noi restricții de circulație în zona Pasajului Doamna Ghica

Vor intra în vigoare restricţii de circulaţie în zona Pasajului Doamna Ghica, unde se vor efectua lucrări timp de o lună.

Autobuzele liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina, informează STB.

Circulaţia rutieră de pe Șos. Colentina (benzile II şi III) va fi redirecționată pe calea de rulare a tramvaielor ȋn zona intersecţiei acestei artere cu Str. Doamna Ghica, pe sensul de mers Bucur Obor – Pasaj Colentina, pentru continuarea executării lucrărilor la pasajul suprateran Doamna Ghica.

Autobuzele liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina, astfel :

– Autobuzele liniei 182 vor circula, pe sensul spre terminalul „Institutul Oncologic”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

– Autobuzele liniei 282 vor circula, pe sensul spre terminalul „Şoseaua Fundeni”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

– Autobuzele liniei 382 vor circula, pe sensul spre terminalul „Escalei”, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, ȋn continuare pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

– Autobuzele liniei 621 vor circula, pe sensul spre terminalul „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, de la rondul Bucur Obor pȃnă la terminalul „Pasaj Colentina”.

– Autobuzele liniei 667 vor circula, pe sensul spre terminalul „Spitalul Fundeni”, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, ȋn continuare pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

– Autobuzele liniei de noapte N103 vor circula, pe sensul spre terminalul „Institutul Oncologic”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

– Autobuzele liniei de noapte N108 vor circula, pe sensul spre terminalul „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita.

Circulația autobuzelor liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 nu va fi modificată pe sensul opus.

Pe Şoseaua Colentina, tramvaiele ar urma să fie reintroduse în circulaţie din martie, iar pasajul de la Doamna Ghica, deschis în septembrie, cu doi ani întârziere.

sursa-bucurestifm.ro

Foto: Nicusor Dan/ facebook

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie