7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Mii de flori romanesti si internationale intr-o expozitie de design floral la Palatul Noblesse

In weekendul 10-11 august, Palatul Noblesse a adus magia din povestile regale in Bucuresti! 6 incaperi de la parterul palatului au gazduit fiecare cate o structura de flori impresionanta, alcatuind set-up-ul pentru 6 tematici diferite de evenimente! Intrarea in palat a fost formata dintr-o arcada din peste 1000 de trandafiri si hortensii rosii.

 

Cel mai mare eveniment de design floral din acest an, din Bucuresti, “Luxury Wedding Design” a avut loc timp de doua zile in Palatul Noblesse. Pregatirea structurilor a fost condusa de Alina Neacsa- Master Trainer & Owner Flori cu Fitze Academy, impreuna cu o echipa de 15 designeri si invitatul special Timo Bolte- Designer florist international recunoscut pentru aranjamentele create pentru vedete precum Nicole Kidman, Robbie Williams, Elton John si Tom Cruise.

Aranjamentele florale din fiecare incapere au fost create in functie de design-ul interior al fiecarei camere astfel: Sala Luxury- American Room, o lucrare tipica de nunta americana desprinsa parca dintr-o revista. Cromatica florilor a fost aleasa in armonie cu mix-ul de alb si negru din marmura, dar care a evidentiat si candelabrul spectaculos, inconjurandu-l cu flori; Sala Gallery- Urban Garden a avut parte de un aranjament floral atipic: un copac avand la baza o gradina de trandafiri; Camera florilor romanesti- holul central, a fost dominata de un candelabru de 2.6 metri inaltime din ghirlande realizate din 300 de dalii, 700 trandafiri avalanche si 1100 lisianthus; in Sala Baroque a fost amenajata o masa cu flori in tendintele anului 2020-2021, iar design-ul floral expus a fost gandit ca o oglinda a detaliilor de pe tavan, fiecare culoare din pictura de pe tavan avand un corespondent in design-ul mesei centrale. Sala Regent a fost create ca un foto corner in care vizitatorii au putut sa se fotografieze, design-ul lasand impresia ca toate florile au crescut din mobilier.

Expozitia de design floral gazduita de Palatul Noblesse a oferit o experienta fastuoasa vizitatorilor, combinatia de flori si texturi fiind una neaobisnuita care a atras privirile.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de Facebook Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pentru a fi la curent cu intregul calendar de evenimente 2019.

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace este detinut de Noblesse Group International, companie multibrand care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului (Palatul Noblesse, Noblesse Interiors, Studio Insign, Noblesse Academy si Fusion Arts).

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie