Sursa foto: TNB

Din 15 iunie 2020, ne putem bucura din nou de spectacole de teatru, în spațiul de pe acoperișul TNB.

Amfiteatrul este singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru, prevăzută cu dotări profesioniste moderne și care îndeplinește condițiile de siguranță a spectatorilor și artiștilor pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții de siguranță, conform normelor de prevenire a răspândirii Covid 19. Ne asigură reprezentanții instituției.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările de distanțare socială, din cele 300 de locuri ale Amfiteatrului, sunt oferite spre vânzare publicului doar 60.

În această lună sunt programate doar spectacole ale Teatrului Național, însă, din iulie, vor fi găzduite aici și producții independente, concerte, proiecții de film și multe alte evenimente culturale, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 6 iunie 2020, simultan, la casa de bilete a teatrului precum si online.  Programul pentru perioada  15 – 30 iunie 2020 este următorul:

Luni, 15 iunie & Marți, 16 iunie, ora 21:30 – ”Frumos e în Septembrie la Veneția”

Joi, 18 iunie & Vineri, 19 iunie, ora 21:30 – ”ActOrchestra”

Sâmbătă, 20 iunie, ora 21:00 – ”Vivien Leigh – ultima conferință de presă”

Duminică, 21 iunie, ora 21:30 – ”AfterHours”

Miercuri, 24 iunie & Joi, 25 iunie, ora 21:00 – ”Matilda și groparii”

Vineri, 26 iunie, 21:00 – ”A fost odată în România”

Sâmbătă, 27 iunie, 21:30 – ”20 de ani în Siberia”

Duminică, 28 iunie, 21:00 – ”Anonimul venețian”

Sursa foto: TNB

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

Atenție! La Amfiteatru, vă rugăm să respectați distanța de 2 metri indicată prin locul repartizat fiecărui spectator.

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.