Sursa foto: Adriana Baciu

După data de 15 mai, Primăria Capitalei are în vedere suplimentarea numărului de autovehicule care aparțin Societății de Transport București, aflate pe traseu.

La Digi24, primarul general, Gabriela Firea, a spus că se gândește la restricționarea numărului de călători dintr-un autobuz pentru siguranța acestora.

În plus, vor fi monitorizate orele, dar şi locurile unde se formează aglomerări pentru a suplimenta „punctual” mijloacele de transport, pentru protecţia călătorilor, dar şi a conducătorilor auto.

Totodată, primarul Capitalei pledează pentru redeschiderea parcurilor, după data de 15 mai.

Gabriela Firea va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

Edilul Municipalității mai consideră că oamenii vor trebui să aibă propriul program în parc, să nu stea la cozi pentru a cumpăra diverse alimente sau băuturi în parc.

Cât privește redeschiderea creşelor şi grădiniţelor, edilul Capitalei, a afirmat categoric faptul ca nu este de acord cu așa ceva.

bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.