Tot ăia de la florăriile Iris, tot PR jenant deșănțat.

După ce au rezolvat problema gropilor din București băgând flori într-o groapă de vizavi de sediul lor de pe Calea Moșilor, gest aplaudat mai ales de influencerii politizați, florarii cei scumpi își fac reclamă pe spinarea unei mici afaceri muribunde: atelierul de croitorie de pe colțul străzilor Biserica Amzei și G-ral Christian Tell.

În loc să pună aranjamente de toamnă/Halloween pe fațada casei de secol 19 cu fațada nerestaurată, florarii-minune puteau dona banii ăia, ba chiar să dea și mai mulți atelierului de croitorie, pentru a-l ajuta să supraviețuiască în vremurile astea grele. Era mult mai util.

Literalmente ilustrarea proverbului „Cu o floare nu se face primăvară”. Sau toamnă, în cazul ăsta. Hai, băgați poze cu filtre colorate și postați-le pe Insta, tag la Florăria Iris, publicitate.

de Raiden

sursa foto-facebook.com/florariairis

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.