27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Linie de consiliere psihologică pe tema COVID-19!

Ministerul Educaţiei şi Cercetării lansează prima linie de consiliere psihologică pe tema COVID-19, gratuită, dedicată cadrelor didactice, părinţilor şi elevilor.

Proiectul se numeşte ”AMBASADOR pentru COMUNITATE”.

Acesta este un proiect susţinut de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ şi Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar.

Prin intermediul acestui proiect, cadrele didactice, elevii şi părinţii sunt sprijiniţi prin consiliere personalizată online sau telefonic pentru a gestiona mai uşor această perioadă.

Specialiştii psihologi din cadrul Asociaţiei Proacta EDU vor oferi suportpersonalului didactic pentru comunicarea cu familiile şi pentru a identifica situaţiile speciale sau de risc în care se pot afla părinţii sau elevii. Aceştia vor beneficia, la rândul lor, de consiliere psihologică.

În funcţie de solicitări,familiile pot primi asistenţă socială, medicală şi juridică.
În acest sens, sunt puse la dispoziţie două linii telefonice la care cei interesaţipot apela – 0771.141.767 şi 0771.141.750 sau pot scrie specialiştilor la adresa de e-mail proactaedu@gmail.com.

Toate aceste servicii sunt acordate gratuit, respectând măsurile instituite de autorităţi în această perioadă.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie