25.3 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Inspirație de mai la Fundația Calea Victoriei

În ultima lună de primăvară, ai mai multe motive să fii curios, bucuros și cu poftă de cunoaștere!

 La Fundația Calea Victoriei ți-am pregătit delicatese culturale din domenii precum filosofie, artă și spiritualitate, folclor, arhitectură, muzică, psihologie, dar și design interior, ikebana sau scriere creativă.

Luna începe cu trei cursuri atractive: din 3 mai vă invităm la o călătorie fascinantă în lumea baletelor ruse, dar și a arhitecturii sacre, urmată de o incursiune în universul captivant al îngerilor: în Iudaism, Creștinism și Islam. Din 5 mai poți descoperi mai multe despre magia popular românească, într-un curs ce îmbină folclorul nostru cu imaginarul fantastic.

Dacă te interesează să îți dezvolți creativitatea prin cursuri practice, te așteptăm la noul atelier de design interior, ce începe pe 8 mai la sediul Fundației Calea Victoriei. Ai mai multe motive să descoperi ceva nou, fie că te pasionează istoria muziciicultura japoneză, sau poate vrei să știi mai multe despre istoria gustului.

 Din 11 mai te așteptăm la un curs super interesant despre evoluția, psihologia și cultura relațiilor dintre sexe, dar și la cursul despre psihologie analitică.

Mai este cu siguranță o lună plină la Fundația Calea Victoriei, cu multe ocazii de a învăța și descoperi ceva nou.

Întregul program al cursurilor din luna mai la Fundația Calea Victoriei este pe site, sau pe pagina de Facebook.  

_ _ _

Fundația Calea Victoriei este singurul loc în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 70.000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie