38.2 C
București
luni, iulie 15, 2024

În mod absolut involuntar dar real a reușit să exemplifice foarte bine faptul că administrația sectorului 1 este îngropată

În mod absolut involuntar dar real, prin lucrările ce se fac pentru ”amenajarea” terenului de la toaletele publice subterane de la intersecția Calea Griviței cu Bdul. Dacia și strada Mircea Vulcănescu (finalizate în februarie și zăvorâte), actuala conducere din Banu Manta 9 a reușit să exemplifice foarte bine faptul că administrația sectorului 1 este îngropată.

Așa că, mulți metri cubi de pământ așezați în forma unui tumul sunt străbătuți de sute de metri de furtun ce șerpuiesc printre niște vegetale a căror eficiență peisagistică și frumusețe decorativă am văzut-o deja în alte asemenea amenajări din Kiseleff sau Aviatorilor.

Astfel, încă o dată se dovedește că ce contează este cantitatea și nu calitatea, chiar daca „rahatul” este la ușă. La propriu!

Cristian Bulfon

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie