24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Hei-rup! Gata totul pentru vizita Papei Francisc la București

Hei-rup! Gata totul pentru vizita Papei Francisc la Nunțiatura Apostolică a Sfântului Scaun la București, misiunea diplomatică a Vaticanului (foto sus). Strada Constantin Stahi a fost asfaltată integral deși nu avea probleme, trotuarele au fost și ele asfaltate și s-au montat borduri noi, deși cele vechi nu erau încă uzate.

La intersecția străzii Constantin Stahi cu b-dul Schitu Măgureanu, Piața Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea (foto jos) arată în sfârșit ca un spațiu public ok. De obicei spațiul e ocupat de mașini parcate claie peste grămadă în jurul bustului lui Ioan Paul al II-lea, nici vorbă se fie un spațiu de activare pietonală. De asemenea s-au plantat extrem de rapid gazon + flori și au fost înlocuite și aici bordurile. Lux!

Pe Schitu Măgureanu e interzisă parcarea pe durata vizitei Papei și Poliția Locală a îndepărtat zelos orice mașină lăsată acolo. Megaeficiență, deși acum câteva săptămâni polițiștii locali nu s-au obosit să răspundă sesizărilor oamenilor că parcagiii îi amenință că le zgârie mașinile dacă nu le dau bani pentru parcarea regulamentară pe domeniul public.

Papa Francisc, acest catalizator al eficienței autorităților locale, autorități care ar trebui să lucreze zilnic în interesul cetățenilor din București.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie